Kleding inzameling Stichting DierenLot

Kleding inzameling Stichting DierenLot voor Stichting Melief van start!

Stichting Melief doet mee met de landelijke kleding inzameling van Stichting DierenLot. Dat betekent dat alle inwoners van Rotterdam en omstreken vanaf nu op het adres Driedistel 11 in Rotterdam al hun oude kleding, textiel en schoenen kunnen inleveren. De netto opbrengst van de kleding komt geheel ten goede aan Stichting Melief en dus aan de dieren in nood in onze permanente opvang voor dieren in Sögel.

Dus heeft u oude kleding, textiel of schoenen… lever deze dan alstublieft in op het inzamelpunt!

Woont u verder weg? Geef de kleding dan mee aan iemand die naar Rotterdam moet. Of breng de kleding bijvoorbeeld mee naar het eerstvolgende Charity Buffet. Als dit niet tot de mogelijkheden behoort, stuur ons dan even een mailtje via info@stichtingmelief.nl en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn om de zakken kleding naar Rotterdam te krijgen. Woont u op de route Rotterdam - Utrecht - Amersfoort - Zwolle - Hoogeveen - Emmen, dan kunnen we misschien een afspraak maken om de zakken kleding een keer af te halen.

Om verwarring te voorkomen: in de zakken mag van alles op huishoudelijk gebied, dus kleding, schoenen, lakens, gordijnen, vitrage, etc. Het gaat dus echt (buiten de schoenen) om alles van stof en dus niet om  kussens, kunststof / schuimrubber (matrassen), vloerkleden, etc. Deze spullen neemt DierenLot niet aan en die moeten we dan alsnog naar de vuilstort brengen.

Inzamelpunt:

Driedistel 11
Rotterdam-Ommoord
u vindt hier een container om de zakken met kleding in te deponeren

We kunnen op deze duurzame manier een hoop geld voor de dieren inzamelen,
en het kost u alleen een keer de kledingkast, linnenkast of de zolder opruimen!

Namens de dieren alvast bedankt voor het mee verzamelen!
BewarenBewarenBewaren