Nieuwsberichten

OPHOKPLICHT VERLENGD! Onze opvang sluit vooralsnog tot 30 APRIL 2017 de deuren voor bezoekers, voor de veiligheid van de dieren!
Bewaren
Na een stormachtige tijd eindelijk weer een nieuwsbrief met uitgebreide artikelen over de dieren, het reilen en zeilen in de opvang en alles er omheen!
Bestel nu de bijzonder mooi geworden KALENDER 2017! Ook zijn er weer kerstkaarten, keuze uit 3 verschillende sets deze keer! Bestel ze snel in de shop of lees verder...
We hebben voor het najaar al één buffet volgeboekt, maar op 10 dember kunt u toch nog aanschuiven! Lees snel verder...
Op de laatste zondag van augustus vindt weer onze jaarlijkse Open Dag plaats! Dieren, vegan eten, tombola, rommel- en infomarkt... Komen jullie ook?
Het traditionele Charity Buffet staat in het teken van de zo broodnodige nieuwe volière voor de ruim 130 vogels bij Melief. EN HET BUFFET IS AL VOLGEBOEKT! DANK NAMENS DE DIEREN!
Stichting Melief is één van de goede doelen die ondersteund worden met het door Stichting Menodi ingezamelde geld. In de artikelen staat dat de goede doelen zelf niet van fraude verdacht worden.
Op goede vrijdag kregen we een mail van een vrouw, die met grote verbijstering op haar werk gadegeslagen had, hoe een collega een 20-tal eendagskuikens in een onverwarmde bak, zonder passende voeding, bij zich had.
Maandag 29 februari werd er contact met ons opgenomen en ons verteld dat er al een paar dagen een kip moederziel alleen in het buitengebied van Werlte rondliep.