Nieuwsberichten

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een geheel vernieuwde website, die binnenkort online zal gaan. De actuele nieuwsberichten kunnen jullie via Facebook.com/GnadenhofMelief gewoon blijven volgen!
Voor de veiligheid van onze dieren hebben we besloten de Winterfair op 16 december NIET door te laten gaan...
Eten jullie mee voor de dieren? Schrijf je dan nu nog in!
Als jullie kalender en kerstkaarten bestellen, zorgen jullie ervoor dat we dit, letterlijk en figuurlijk, kostbare werk, kunnen voorzetten! Dus bestel ze snel!
Op de laatste zondag van augustus openen we weer groots onze deuren voor bezoekers van heinde en verre. Jullie komen toch ook?
We hebben weer een Charity Buffet gepland op zaterdag 24 juni! Wees er snel bij, want de meeste plekjes zijn al vergeven!
Het Landkreis Emsland heeft per 30 april de ophokplicht voor pluimvee en watervogels opgeheven. Na bijna een half jaar opgesloten te hebben gezeten, mogen de dieren weer naar buiten!
OPHOKPLICHT VERLENGD! Onze opvang sluit vooralsnog tot 30 APRIL 2017 de deuren voor bezoekers, voor de veiligheid van de dieren!
Bewaren
Na een stormachtige tijd eindelijk weer een nieuwsbrief met uitgebreide artikelen over de dieren, het reilen en zeilen in de opvang en alles er omheen!
Bestel nu de bijzonder mooi geworden KALENDER 2017! Ook zijn er weer kerstkaarten, keuze uit 3 verschillende sets deze keer! Bestel ze snel in de shop of lees verder...
We hebben voor het najaar al één buffet volgeboekt, maar op 10 dember kunt u toch nog aanschuiven! Lees snel verder...
Op de laatste zondag van augustus vindt weer onze jaarlijkse Open Dag plaats! Dieren, vegan eten, tombola, rommel- en infomarkt... Komen jullie ook?
Het traditionele Charity Buffet staat in het teken van de zo broodnodige nieuwe volière voor de ruim 130 vogels bij Melief. EN HET BUFFET IS AL VOLGEBOEKT! DANK NAMENS DE DIEREN!
Stichting Melief is één van de goede doelen die ondersteund worden met het door Stichting Menodi ingezamelde geld. In de artikelen staat dat de goede doelen zelf niet van fraude verdacht worden.
Op goede vrijdag kregen we een mail van een vrouw, die met grote verbijstering op haar werk gadegeslagen had, hoe een collega een 20-tal eendagskuikens in een onverwarmde bak, zonder passende voeding, bij zich had.
Maandag 29 februari werd er contact met ons opgenomen en ons verteld dat er al een paar dagen een kip moederziel alleen in het buitengebied van Werlte rondliep.
1 2