Adopteren op afstand

U kunt het belangrijke werk van Stichting Melief steunen door één of meerdere dieren financieel te adopteren. De vaak aangrijpende verhalen van de dieren kunt u lezen door op Lees meer over mij te klikken. Hoe het adopteren op afstand precies in zijn werk gaat, kunt u hier lezen.

Laura
Laura is over het hek bij een kinderboerderij gegooid. Dit gebeurt helaas maar al teveel. Mensen denken: 'goh ze hebben daar toch al dieren, dus ik gooi die van mij er gewoon bij'... Kinderboerderijen willen en kunnen vaak deze dieren niet houden en voelen zich dan genoodzaakt hen bij handelaar of poelier af te leveren.
Laura had het geluk dat ze bij het werk van 1 van onze vrijwilligers over het hek gegooid is, en via hem uiteindelijk dus hier is opgenomen.