Adopteren op afstand

U kunt het belangrijke werk van Stichting Melief steunen door één of meerdere dieren financieel te adopteren. De vaak aangrijpende verhalen van de dieren kunt u lezen door op Lees meer over mij te klikken. Hoe het adopteren op afstand precies in zijn werk gaat, kunt u hier lezen.

€ 6,50
Jack

Een vrijwilligster bij de vogel- en egelopvang in Zundert vroeg ons om hulp. Zij vangt thuis allerlei zieke en/of gewonde konijnen op die ze, indien mogelijk, in het voorjaar dan weer uitzet. Nu had ze vanaf de vogelopvang een klein haantje meegenomen.  Het diertje was broodmager gevonden en bij Vogelrevalidatiecentrum Zundert binnen gekomen. Het lukte lange tijd maar niet om hem ergens te plaatsen dus toen had de vrijwilligster hem maar meegenomen, om hem niet langer daar in een klein hokje te laten zitten.

 Het klikte echter niet tussen deze haan, Jack, en de andere hennen die ze al had ; veel van haar eigen hennetjes waren al zo lang vrijgezel dat ze maar moeilijk konden wennen aan dit mannetje en het gevolg was dat zij niet meer uit hun hok durfden komen en zich letterlijk het eten voor de snavels lieten wegpikken. Bovendien is een haan in een woonwijk ook niet ideaal, zo leert de ervaring…

We hebben er dus voor gekozen om Jack hier op te nemen. Een plek waar hij alle ruimte en vrijheid heeft tussen zijn soortgenoten!